Курча Piri-Piri
- Курча 1 кг
- Картопля 6 шт.
- Апельсин 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Олія оливкова 60 мл
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Оцет (винний) 50 мл
- Перець чилі 15 г
- Вино 100 мл
Розрізати курча на 4 частини.
Порізати півтора апельсина на часточки.
Залишену частину апельсина очистити від шкіри і порізати маленькими шматочками, викласти у блендер. Додати часник, оливкову олію, сіль і подрібнити до однорідної консистенції.
Картоплю нарізати скибочками.
Форму змастити олією, викласти картоплю. Посолити, поперчити. Викласти зверху на картоплю скибочки апельсина.
Покласти курча зверху апельсина і залити апельсиновою сумішшю з олією.
Приготувати соус.
Подрібнити перець. Змішати вино, оцет і перець.
Викласти всі інгредієнти у пляшку, щільно закрити і як слід потрясти.
Додати у курку.
Закрити форму кришкою (якщо форма без кришки, то накрити фольгою) і поставити у гарячу духовку близько 180°С на 20 хвилин.
Потім кришку зняти, вогонь збільшити до 200°С і знову в духовку ще на 30 хвилин.
Кулинарные блюда для худеющих - вторые блюда по домашнему. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Как приготовить летний салат: легкие блюда. Рецепты Для Мультиварки.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с морепродуктов. Как приготовить летний салат.
Рецепты для пароварки, вкусно: торт воздушный сникерс рецепт с фото. Рецепты тортов.
http://recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter