Курча Маренго
- Курча 500 г
- Помідор 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Печериці 10 шт.
- Вино біле сухе 1 скл.
- Борошно 2 ст.л.
- Лавровий лист 3 шт.
- Олія оливкова
- Масло вершкове
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Курча порізати на невеликі шматки, обваляти у суміші солі, перцю і борошна. На сковороді розтопити вершкове масло, додати трохи оливкової олії і обсмажити шматочки курки.
Крупно нарізати цибулю, часник, помідори. Додати 1 склянку вина. Додати лавровий лист. Закрити кришкою і на середньому вогні тушкувати 25 хвилин.
Печериці нарізати досить крупно, додати у сковороду і тушкувати ще 10 хвилин.
Нарізати і обсмажити свіжий білий хліб.
Коли страва готова, викласти у посудину, прикрасити тостами і подати.
recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепт похудения в одной капсуле - салат сонечко рецепт.
Рецепт новогоднее горячее блюдо тут
Фото рецепты новогодних блюдКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter