Курча-карі
- Курча 1 кг
- Йогурт (натуральний, кефір) 250 мл
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 4 зуб.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Карі (порошок) 3 ст.л.
Змішати йогурт, томатну пасту, карі.
Цибулю очистити, порізати невеликими кубиками, часник порубати. Спасерувати цибулю і часник на олії до м'якості. Остудити.
Змішати цибулю і соус.
Курча розрізати на невеликі шматки.
Залити м'ясо маринадом, добре перемішати і поставити у холодильник мінімум на 1 годину, можна залишити на ніч.
Поставити сотейник із вмістом на плиту, дати закипіти, і тушкувати нa повільному вогні 30 хвилин.
У процесі посолити і поперчити.
На гарнір смажений рис.
Салат радичио рецептыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты кексов на любой вкус - рецепт кекс столичный.
Постные шоколадно-вишневые кексы: кофейный кекс рецепт. Кондитерские формы.
Диета: рецепты для похудения: рецепты праздничных закусок с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Кулинарный сайт анастасии. Сайт передачи кулинарный поединок.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter