Курча качьятора
- Стегно куряче 4 шт.
- Гомілка куряча 4 шт.
- Томатна паста 800 г
- Бекон 150 г
- Гриби печериці 100 г
- Цибуля 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Вермут червоний сухий (коньяк) 100 мл
- Орегано сушений 1 ч.л.
- Розмарин сушений 1 ч.л.
- Лавровий лист 1 шт.
- Цукор-пісок 0.5 ч.л.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
Цибулю і часник очистити, дрібно порізати, обсмажити, помішуючи, в 1,5 ст. л. олії 8 хвилин.
Бекон (ковбасу) нарізати невеликими шматочками.
Печериці вимити й нарізати тонкими пластинками. Додати бекон і гриби до цибулі із часником, перемішати і готувати 5 хв. Відставити у сторону.
Шматки курки вимити й обсушити.
Розігріти на сковорідці (у сотейнику) олію і обсмажити шматки курки по 3 хв із кожного боку.
Влити вермут (коньяк), збільшити вогонь і готувати, доки рідина не випарується.
Додати томати, цукор, орегано, лавровий лист, розмарин. Влити 0,3 склянки холодної води, довести до кипіння.
Покласти суміш обсмаженого бекону, грибів, цибулі та часнику.
Посолити, додати чорний мелений перець. Перемішати і готувати на невеликому вогні під кришкою 20 хвилин.
Как приготовить летний салат: салат с копченым мясом рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Купить яблоки, цены - печень с яблоками рецепт. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
recepti.biz.ua рецепты салатов на эстонском языке
Лекарство от холода. Рецепт Юлии Высоцкой здесь
Рецепты салата из морепродуктовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепт трубочки с заварным кремом. Кулинария рецепт заварного крема.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter