Курча із лимоном
- Курча 1 шт.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Лимон 2 шт.
- Орегано 3 ч.л.
- Бульйон 0.6 скл.
- Яйце куряче 3 шт.
Покласти у середину курча половину вершкового масла, лимонну цедру і 2/3 орегано. Розтопити масло, що залишилося у каструлі і обсмажити у ньому курча. Полити лимонним соком, бульйоном, посипати сіллю, перцем та орегано. Накрити кришкою і тушкувати 1-1,5 години, до м'якості. Перекласти курча на тарілку. Відміряти 1 склянку отриманої підливи. Приготувати соус: збити яйця із лимонним соком, поступово вливаючи підливу. Поставити на парову баню і тушкувати до загустіння. Додати сіль, перець.
Салаты с буряком и мясомМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты рождествоРецепт Бисквита В Мультиварке. Авторские рецепты
Готовим со вкусом: кулинария блюда из печени. Вкусные рецепты для похудения.
www.recepti.biz.ua салат каперсы
Кульки полиэтиленовые с замком тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter