Курча із картоплею та яблуками
- Картопля 5 шт.
- Курка 1 шт.
- Яблуко 4 шт.
- Апельсин 1 шт.
- Спеції
- Сіль
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Сир твердий 50 г
Курча нарізати на порційні шматочки, посолити, додати спеції, сік одного апельсина, перемішати. Залишити на 15 хвилин.
Форму змастити олією. Яблука очистити від шкірки. Картоплю і яблука нарізати великими часточками. Посолити. Додати трохи цедри апельсина.
Цибулю нарізати кубиками, обсмажити на олії. Додати трохи соєвого соусу.
На картоплю + яблука викласти цибулю, потім шматочки курча. Сюди ж вилити сік, у якому маринувалося курча.
Курча змастити тонким шаром сметани або майонезу, посипати сиром і в гарячу духовку на 40 хвилин.
Викласти на тарілку, посипати зеленню.
Как приготовить летний салат - мясные салаты. Рецепты Приготовления.
recepti.biz Пшеничная и ржаная
Шашлык из куриных сердец видеоПицца, суши, шашлыки
простые рецепты десертов без выпечки с фото
recepti.biz.ua кофеварка эспрессо Ariete
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter