Курча із баклажанами
- Курча (бройлер) 1.3 кг
- Цибуля ріпчаста 100 г
- Часник 3 зуб.
- Помідор 300 г
- Вино біле напівсолодке 150 г
- Баклажан 500 г
- Приправа ("Прованські трави")
- Борошно
- Олія оливкова
- Спеції (сіль, перець)
Курча нарізати на шматочки, посолити, поперчити і обсмажити в оливковій олії до золотистої скоринки. Вийняти.
Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити разом із подрібненим часником у тій же олії.
Додати нарізані дрібними кубиками помідори, тушкувати під кришкою хвилин 10.
У сковороду повернути курча, додати вино і трохи води. Якщо необхідно, то ще досолити, додати «Прованські трави» і тушкувати на повільному вогні хвилин 40.
Перед подачею на стіл баклажани нарізати тонкими кружками, посолити, запанірувати у борошні і швидко обсмажити до золотистого кольору на добре розігрітій олії.
На тарілку викласти баклажани, зверху шматочки курча і полити все соусом, у якому воно готувалося. Зверху можна прикрасити руколою.
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты пасхи. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Как испечь дома хлеб на закваске - приготовление пасты в мультиварке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter