Курча із баклажанами

ДРУГІ СТРАВИ
662 Курча із баклажанами
Фото - Курча із баклажанами
інгредієнти:
  • Курча (бройлер) 1.3 кг
  • Цибуля ріпчаста 100 г
  • Часник 3 зуб.
  • Помідор 300 г
  • Вино біле напівсолодке 150 г
  • Баклажан 500 г
  • Приправа ("Прованські трави")
  • Борошно
  • Олія оливкова
  • Спеції (сіль, перець)

Курча нарізати на шматочки, посолити, поперчити і обсмажити в оливковій олії до золотистої скоринки. Вийняти.

фото Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити разом із подрібненим часником у тій же олії.

Додати нарізані дрібними кубиками помідори, тушкувати під кришкою хвилин 10.

У сковороду повернути курча, додати вино і трохи води. Якщо необхідно, то ще досолити, додати «Прованські трави» і тушкувати на повільному вогні хвилин 40.

Перед подачею на стіл баклажани нарізати тонкими кружками, посолити, запанірувати у борошні і швидко обсмажити до золотистого кольору на добре розігрітій олії.

На тарілку викласти баклажани, зверху шматочки курча і полити все соусом, у якому воно готувалося. Зверху можна прикрасити руколою.

Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты пасхи. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Как испечь дома хлеб на закваске - приготовление пасты в мультиварке.