Курча гриль
- Курча 1 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Олія оливкова
- Сіль морська велика
- Паприка солодка (порошок) 1 ст.л.
- Лавровий лист 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Розмарин
- Цукор (темний тростинний) 0.5 ч.л.
Соус краще готувати за день або хоча б за 2-3 години до приготування курча гриль.
Для соусу натерти на дрібній тертці цедру половинки лимона і додати вичавлений лимонний сік. Додати паприку у порошку.
Вичавити у соус часник. Поламати на шматочки лавровий лист, додати 1/2 чайної ложки темного цукру. Оливкову олію (за кількістю лимонного соку), 1 столову ложку соусу-концентрату "Пірі-пірі".
Накрити соус харчовою плівкою і дати настоятися мінімум 2 години.
Курча помити, дати воді стекти, надрізати по грудях, розкрити тушку. Розмарин помістити під шкіру.
Посолити зсередини і хвилин через 5 покласти на грати для гриля. Коли гриль майже готовий, змастити м'ясо соусом.
(Якщо гриль на вугіллі, то зазвичай курча змащують соусом відразу після того, як зняли з вогню.) В електричному грилі можна додавати соус за 5-7 хв до готовності.
Готове курча порізати на шматки і подати із залишком соусу.
Гарнір може бути рис або картопля. Обов'язково свіжий овочевий салат.
Рецепт: Борщ: украинская кухня доставка.
Кухонные Принадлежности - десерты без выпечки рецепты с фото. Мультиварка Philips.
Очень вкусные рецепты борща: рецепт борща украинского. Кулинарные рецепты от Tramontina.
http://recepti.biz.uaГазета для изучающих французский. Питомник французских бульдогов
Купить Печенье: печенье из творога розочки. Купить творог, цены.
Готовим со вкусом - рецепты салатов из креветок с фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Кулинарные рецепты сайты www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter