Курча, фаршироване сухофруктами

ДРУГІ СТРАВИ
774 Курча, фаршироване сухофруктами
Фото - Курча, фаршироване сухофруктами
інгредієнти:
  • Курча 1 шт.
  • Чорнослив (без кісточок) 200 г
  • Інжир (сухий) 100 г
  • Курага 100 г
  • Вино біле 1 скл.
  • Олія оливкова 0.5 скл.
  • Перець (мелений) 1 ч.л.

Курча, фарширований сухофруктами інгредієнти

Курча, фарширований сухофруктами Сухофрукти замочити у вині на 20-30 хв.

фото Курча, фарширований сухофруктами Тушку курча помити, висушити серветкою, натерти у середині і зовні сіллю, посипати перцем. У середину тушки укласти розмочені сухофрукти, полити залишками вина та оливкової олії. Разом із курчам можна запекти овочі: цибулю, помідор, солодкий перець.

Курча, фарширований сухофруктами Курча Запікати протягом 45 хв при температурі 180°С, періодично поливаючи вином.

Курча, фарширований сухофруктами Чорнослив Подавати у гарячому вигляді, розрізавши на порції, гарнір - сухофрукти.

Рецепты для мультиварки, вкусно: пошаговые фото рецепты праздничных блюд.

Уход за руками и ногами дома - мясные салаты с грибами. Салаты и закуски.

Рецепты для хлебопечки, вкусно - приготовление блюд в микроволновке рецепты.

крещатый яр торт

Оригинальные торты на заказ - лимонник торт.

история Польской кухни

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter