Курча, фаршироване сухофруктами
774
інгредієнти:
- Курча 1 шт.
- Чорнослив (без кісточок) 200 г
- Інжир (сухий) 100 г
- Курага 100 г
- Вино біле 1 скл.
- Олія оливкова 0.5 скл.
- Перець (мелений) 1 ч.л.
Сухофрукти замочити у вині на 20-30 хв.
Тушку курча помити, висушити серветкою, натерти у середині і зовні сіллю, посипати перцем. У середину тушки укласти розмочені сухофрукти, полити залишками вина та оливкової олії. Разом із курчам можна запекти овочі: цибулю, помідор, солодкий перець.
Запікати протягом 45 хв при температурі 180°С, періодично поливаючи вином.
Подавати у гарячому вигляді, розрізавши на порції, гарнір - сухофрукти.
Рецепты для мультиварки, вкусно: пошаговые фото рецепты праздничных блюд.
Уход за руками и ногами дома - мясные салаты с грибами. Салаты и закуски.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - приготовление блюд в микроволновке рецепты.
Оригинальные торты на заказ - лимонник торт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі