Курча
- Курча 900 г
- Гриби 250 г
- Цибуля 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Масло вершкове 100 г
- Бульйон
- Сіль, перець
Курча розділити на порційні шматки, обсмажити в олії до рум'яної скоринки. Викласти на тарілку. В масло, де смажилася курка покласти гриби, цибулю, посолити. Смажити до напівготовності. Потім додати помідори. Потім додати до овочів курча і влити бульйон. Тушкувати до готовності.
Рецепты салатов на любой вкус - мясные салаты рецепты. Готовим со вкусом.
Рецепты для пекарни: рецепт сирника з маком. Праздничные рецепты.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - бите скло десерт рецепт.
Блюда для фуршета - лучшие блюда для фуршета. Топ 10 лучших ресторанов СПб.
Низкокалорийный торт без выпечки здесь
Легкие блюда на ужинМеждународная ассоциация легкой атлетики. Федерация легкой атлетики
Суши-бар СуВокШи - пицца картинки. Доставка готовой еды на неделю.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт торта медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter