Курча
- Курча
- Бульйон 1.5 скл.
- Помідор 5 шт.
- Квас хлібний 4 ст.л.
- Лимон 1 шт.
- Сметана 200 г
- Олія
- Борошно 1 ст.л.
- Зелень, часник, перець, сіль
Курча розділити на дві частини. Посолити, поперчити, натерти часником, підсмажити. Покласти у глибоку сковороду, залити бульйоном, довести до кипіння. Потім протушкувати у духовці.
В олію, де смажилося курча, додати м'якоть від помідорів, посолити, поперчити і проварити. Додати хлібний квас. Викласти у масу курча, прокип'ятити і залити сметаною. Можна подавати до столу.
www.recepti.biz.ua кулинарные рецепты первые блюда из баранины
Рецепты тортов: рецепт торта вишиванка.
Простые рецепты блюд: кексы и маффины рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт приготовления шубы с селедкой www.recepti.biz.ua
Рецепты приготовления в микроволновке с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт торта медовик или баня recepti.biz.ua
www.recepti.biz.uaРецепты всевозможных диет
Мимоза салат рецепт с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter