Кураники
- Картопля 6 шт.
- Куряче філе 300 г
- Яйце 2 шт.
- Сіль
- Борошно 3 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Олія рослинна
Філе порізати на шматочки і замаринувати в соєвому соусі хвилин на 20. Картоплю почистити, половину потерти на дрібній тертці, половину - на крупній. Злегка віджати. Додати яйця, борошно, посолити, перемішати. У пательні нагріти олію, ложкою покласти картопляну масу, на кожен дерун покласти шматочок курки і трохи вдавити його в картоплю. Зверху залити ще ложкою картопляної маси. Смажити під кришкою на середньому вогні до темно-золотистого кольору. Перевертати 4 рази, щоб рівномірно просмажилася. Можна подати зі сметаною, майонезом, зеленню.
Как приготовить вкусный шашлык - выпечка домашнего хлеба рецепты.
ЗдесьКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Как приготовить вкусный шашлык - рецепти гарячих страв.
Рецепты с малиной - рецепт домашнего печенья на смальце. Рецепт домашних печений.
Рецепты салата с морепродуктамиКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter