Купати
965
інгредієнти:
- М´ясо 1 кг
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Оцет (9%) 2 ст.л.
- Сіль (спеції)
- Кишка (свиняча)
М'ясо нарізати шматочками 1х1 см. Цибулю нарізати середніми кубиками.
Викласти у ємність, посолити, додати спеції, влити оцет, перемішати і залишити на годину, щоб м'ясо промаринувалося.
Підготовлену кишку набити м'ясом із цибулею, формуючи ковбаски-купати зручного розміру (15 см).
Кінчики купатів можна перетягнути ниткою, а можна і пов'язати між собою. Далі їх можна відправити у морозилку і діставати по мірі необхідності, а можна приготувати відразу.
Відправити у духовку, розігріту до 180-200°С на 40 хвилин. Можна приготувати на сковороді, обсмаживши із двох сторін, накрити шапкою із цибулі та моркви і залишити тушкуватися на повільному вогні.
www.recepti.biz.ua рецепты салатов с морепродуктами
Рецепты праздничных блюд салаты здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі