Купати
	
					1114				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- М´ясо 1 кг
 - Цибуля ріпчаста 5 шт.
 - Оцет (9%) 2 ст.л.
 - Сіль (спеції)
 - Кишка (свиняча)
 
![]()
 М'ясо нарізати шматочками 1х1 см. Цибулю нарізати середніми кубиками.
 Викласти у ємність, посолити, додати спеції, влити оцет, перемішати і залишити на годину, щоб м'ясо промаринувалося.
 Підготовлену кишку набити м'ясом із цибулею, формуючи ковбаски-купати зручного розміру (15 см).
 Кінчики купатів можна перетягнути ниткою, а можна і пов'язати між собою. Далі їх можна відправити у морозилку і діставати по мірі необхідності, а можна приготувати відразу.
Відправити у духовку, розігріту до 180-200°С на 40 хвилин. Можна приготувати на сковороді, обсмаживши із двох сторін, накрити шапкою із цибулі та моркви і залишити тушкуватися на повільному вогні.
www.recepti.biz.ua рецепты салатов с морепродуктами
Рецепты праздничных блюд салаты здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі