"Кунжутна" курка

ДРУГІ СТРАВИ
962 "Кунжутна" курка
Фото -
інгредієнти:
  • Грудка куряча 3 шт.
  • Оцет (рисовий) 1 ч.л.
  • Соєвий соус 1 ч.л.
  • Олія кунжутна 0.5 ст.л.
  • Крохмаль 1 ст.л.
  • Білок яєчний 1 шт.
  • Олія арахісова 0.7 скл.

Злегка збити виделкою яєчний білок, додати крохмаль.

Кунжутну олію, соєвий соус і рисовий оцет (бальзамічний) добре перемішати.

Додати червоний перець.

фото Залити цим маринадом курку і поставити в холодильник маринуватися приблизно на 1 годину.

На гарнір приготувати рис. Добре промити його кілька разів, залити водою на 2,5-3 пальці вище рівня рису. Посолити наприкінці варіння і готувати на розсікачеві.

У сковороді розігріти арахісову олію.

Обсмажити смужки курячого м'яса партіями, приблизно 1-2 хвилини до золотистого кольору.

Готове м'ясо покласти на кухонні паперові рушники, щоб прибрати надлишки жиру.

На сухій сковороді підрум'янити кунжутне насіння.

Перемішати з куркою.

Рецепты Для Мультиварки: вторые блюда по домашнему. Невероятно вкусные рецепты блюд.

Салаты с брокколи рецептыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты с малиной - рецепты праздничных блюд с фотографиями.

салат из омлета

Рецепты пирогов и пирожков с фото - слоеный пирог с фруктами.

Кулинарные рецепты от Tramontina: мясные салаты с грибами.

Осетинские пироги на заказ: рецепт торт наполеон. Рецепты тортов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter