"Кунжутна" курка
- Грудка куряча 3 шт.
- Оцет (рисовий) 1 ч.л.
- Соєвий соус 1 ч.л.
- Олія кунжутна 0.5 ст.л.
- Крохмаль 1 ст.л.
- Білок яєчний 1 шт.
- Олія арахісова 0.7 скл.
Злегка збити виделкою яєчний білок, додати крохмаль.
Кунжутну олію, соєвий соус і рисовий оцет (бальзамічний) добре перемішати.
Додати червоний перець.
Залити цим маринадом курку і поставити в холодильник маринуватися приблизно на 1 годину.
На гарнір приготувати рис. Добре промити його кілька разів, залити водою на 2,5-3 пальці вище рівня рису. Посолити наприкінці варіння і готувати на розсікачеві.
У сковороді розігріти арахісову олію.
Обсмажити смужки курячого м'яса партіями, приблизно 1-2 хвилини до золотистого кольору.
Готове м'ясо покласти на кухонні паперові рушники, щоб прибрати надлишки жиру.
На сухій сковороді підрум'янити кунжутне насіння.
Перемішати з куркою.
Рецепты Для Мультиварки: вторые блюда по домашнему. Невероятно вкусные рецепты блюд.
Салаты с брокколи рецептыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты с малиной - рецепты праздничных блюд с фотографиями.
Рецепты пирогов и пирожков с фото - слоеный пирог с фруктами.
Кулинарные рецепты от Tramontina: мясные салаты с грибами.
Осетинские пироги на заказ: рецепт торт наполеон. Рецепты тортов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter