"Кунжутна" курка
- Грудка куряча 3 шт.
- Оцет (рисовий) 1 ч.л.
- Соєвий соус 1 ч.л.
- Олія кунжутна 0.5 ст.л.
- Крохмаль 1 ст.л.
- Білок яєчний 1 шт.
- Олія арахісова 0.7 скл.
Злегка збити виделкою яєчний білок, додати крохмаль.
Влити кунжутну олію, соєвий соус і рисовий оцет, добре перемішати.
Додати червоний перець.
Залити цим маринадом курку і поставити у холодильник маринуватися приблизно на 1 годину.
Рис добре промити кілька разів, залити водою на 2,5-3 пальці вище рівня рису. Посолити наприкінці варіння і готувати на розсікачі.
У воці розігріти арахісову олію.
Обсмажити смужки курячого м'яса партіями, приблизно 1-2 хвилини до красивого золотистого кольору.
Готове м'ясо покласти на кухонні паперові рушники, щоб прибрати надлишки жиру.
На сухій сковороді підрум'янити кунжутне насіння.
Перемішати із куркою.
Капуста пелюстка рецепт с фотоВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Как приготовить вкусный шашлык - бите скло десерт рецепт. Рецепты Для Мультиварки.
Ласточкино Гнездо: салат ласточкино гнездо фото.
Скачать картинки на Рабочий стол Российскую команду Спартак http://recepti.biz.ua
Поможем выйти замуж в Германию - диетические блюда из говядины рецепты с фото.
Рецепты салатов на новый год с фотографиямиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Как приготовить летний салат - праздничные салаты к новому году.
Готовим на пару. Вкусные рецепты от Юлии Высоцкой www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter