Куліш «старомосковський»
- Свинина 500 г
- Сало 150 г
- Пшоно 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Селера (стебло) 2 шт.
- Часник 1 зуб.
- Горілка 50 г
- Шафран 5 г
- Сіль 15 г
- Капуста білоголова (листки) 5 шт.
- Перець духм'яний 15 шт.
- Гвоздика 5 шт.
- Лавровий лист
Шафран залити горілкою і дати настоятися.
Жирну свинину нарізати шматочками середнього розміру. Промити й варити на сильному вогні. Готувати протягом 20 хвилин, знімаючи піну. Додати лавровий лист, перець, сіль і гвоздику, варити ще 10 хвилин.
Процідити бульйон на великий глиняний горщик.
Попередньо промите пшоно всипати в бульйон, додати селеру, накрити кришкою і поставити в духовку, розігріту до 180 градусів на 30 хвилин.
Сало нарізати на шматочки і обсмажити на сковороді до шкварок. Шкварки вийняти і обсмажити нарізану цибулю до золотистого кольору.
Дістати горщик з духовки, прибрати селеру, додати цибулю, шкварки, м'ясо і шафран, перемішати. У центр горщика помістити головку часнику і запікати без кришки протягом 15 хвилин.
Кулинарные рецепты праздничных блюдКулинарные рецепты. Фотографии готовых блюд и процесса приготовления
Рецепты для хлебопечки, вкусно - выпечка на новый год с фото.
Готовим со вкусом - кулинария блюда из печени. Рецепты из печени.
Рецепты салатов на любой вкус - мимоза салат. Как приготовить вкусный шашлык.
Медовик тортТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
recepti.biz Простой рецепт оригинального блюда: привычная еда - еще вкуснее с Магги
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter