Куліш хвостатий
- Хвіст свинячий 4 шт.
- Пшоно 300 мл
- Цибуля 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Картопля 2 шт.
- Зелень (петрушка, кріп) 1 пуч.
Обсмалити і почистити хвости. Розрізати по суглобах на шматочки.
Обсмажити спочатку жирні шматочки, а потім додати все інше.
Залити хвости 3,5-4 заходами води (300 грамова чашка), довести до кипіння, зняти шум (якщо є), зменшити вогонь до слабкого кипіння і додати жменю сухих корінців (пастернак і селеру). На середині варіння м'яса посолити.
На отриманому від хвостів жирку обсмажити цибулю і моркву. Якщо жиру мало, додати будь-який.
За 30-40 хвилин до кінця варіння додати нарізану дрібним кубиком картоплю.
За 20-15 хвилин до кінця варіння укинути промите до чистої води пшоно.
За 5 хвилин до кінця укинути піджарку, а за 3-2 хвилини - зелень, перемішати і спробувати, досолити, якщо треба.
Ще трохи зачекати і зняти посудину із вогню. У кухонний рушник загорнути чавунець і залишити.
Французская кухня рецептыВкусные рецепты с фото. Авторские рецепты
Ржаной хлеб в хлебопечке: ржаной хлеб фото. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
праздничные новогодние рецепты блюд
www.recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Вкусные рецепты блюд - приготовление блюд из яиц. Рецепты приготовления блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter