Куліш хвостатий

ДРУГІ СТРАВИ
775 Куліш хвостатий
Фото - Куліш хвостатий
інгредієнти:
  • Хвіст свинячий 4 шт.
  • Пшоно 300 мл
  • Цибуля 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Картопля 2 шт.
  • Зелень (петрушка, кріп) 1 пуч.

Куліш хвостатий (антикризовий) інгредієнтиОбсмалити і почистити хвости. Розрізати по суглобах на шматочки. 

 

Куліш хвостатий (антикризовий) Обсмажити спочатку жирні шматочки, а потім додати все інше.

фото Куліш хвостатий (антикризовий)Залити хвости 3,5-4 заходами води (300 грамова чашка), довести до кипіння, зняти шум (якщо є), зменшити вогонь до слабкого кипіння і додати жменю сухих корінців (пастернак і селеру). На середині варіння м'яса посолити.

Куліш хвостатий (антикризовий) Хвости свинячіНа отриманому від хвостів жирку обсмажити цибулю і моркву. Якщо жиру мало, додати будь-який.

Куліш хвостатий (антикризовий) Пшоно За 30-40 хвилин до кінця варіння додати нарізану дрібним кубиком картоплю.

Куліш хвостатий (антикризовий) Цибулина За 20-15 хвилин до кінця варіння укинути промите до чистої води пшоно.

Куліш хвостатий (антикризовий) Морква За 5 хвилин до кінця укинути піджарку, а за 3-2 хвилини - зелень, перемішати і спробувати, досолити, якщо треба.

Ще трохи зачекати і зняти посудину із вогню. У кухонний рушник загорнути чавунець і залишити. 

 

 

Французская кухня рецептыВкусные рецепты с фото. Авторские рецепты

Ржаной хлеб в хлебопечке: ржаной хлеб фото. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.

праздничные новогодние рецепты блюд

www.recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ

Вкусные рецепты блюд - приготовление блюд из яиц. Рецепты приготовления блюд.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter