Кукурудзяний пиріг із квасолею
- Крупа кукурудзяна 0.75 скл.
- Квасоля 0.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир твердий 100 г
- Олія рослинна
Квасолю промити і замочити у холодній воді на 2-3 години.
Розмочену квасолю залити свіжою водою і варити 35-40 хвилин (практично до готовності).
Кукурудзяну крупу промити, залити водою (приблизно 1,5 склянки води) і варити 15-20 хвилин.
Кукурудзяну крупу прокип’ятити пару хвилин, перемішати і вимкнути вогонь. Через хвилин 5 операцію повторити.
Після першого закипання кашу треба трохи посолити.
Цибулю почистити, порізати і обсмажити на олії.
Сир натерти на велику тертку.
Форму для пирога змастити олією і викласти 2/3 кукурудзяної каші.
Уздовж країв форми бажано зробити невеликі кукурудзяні бортики.
Другим шаром укласти квасолю.
Далі - цибулю.
Потім - 2/3 сиру.
Накрити залишеною кашею і посипати сиром, що залишився.
Запікати у духовці близько 30 хвилин при 150-160 градусах.
Салат з рибоюИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Шашлык из печени рецепт. Рецепты с печенью фото.
Рецепты Приготовления - французские салаты рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter