Куірдак
- М´ясо (легені) 300 г
- Печінка яловича 300 г
- Серце яловиче 300 г
- Жир курдючний (олія) 200 г
- Картопля 10 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Горіх мускатний
- Імбир
- Перець чорний
- Чилі
- Базилік
- Паприка
- Кмин
- Часник
- Сіль
Курдюк порізати на невеликі шматочки. Укинути в розігрітий казан і добре підсмажити.
М'ясо порізати трохи крупніше курдюка, укинути в казан, обсмажити.
Моркву і цибулю нарізати кубиками, додати до м'яса, обсмажити, зменшити вогонь до мінімуму, накрити кришкою і тушкувати 30-40 хвилин.
Сеце і печінку нарізати шматочками як м'ясо, укинути в казан.
Картоплю нарізати кубиками середніх розмірів, відправити у казан і все довести до готовності. За 5 хвилин до готовності додати спеції (можна пакетик спецій для куірдака).
Салаты с креветками - салат с креветками и омлетом. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Шкатулки шкатулки для украшений: салат малахитовая шкатулка. Очень вкусные салатики! Простые.
Кулинарные рецепты от Tramontina: кулинария пирог с капустой. Осетинские пироги Три Пирога.
Купить наши продукты онлайн: как правильно приготовить соус бешамель.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter