Кучмачі
- Гранат 1 шт.
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Вино червоне сухе 0.5 скл.
- Субпродукти курячі (печінка, шлунок, серце) 900 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Базилік (приправа) 1 ч.л.
- Барбарис (сушений) 1 ч.л.
- Хмелі-сунелі 1 ч.л.
- Коріандр (мелений) 1 ч.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Перець пекучий 1 шт.
- Кінза 1 пуч.
Гранат заздалегідь покласти у холодильник.
Субпродукти промити, вирізати плівки, протоки і всі некрасиві місця. Нарізати невеликими шматочками.
Цибулю очистити і дрібно нашаткувати.
Цибулю обсмажити протягом 7 хвилин у двох столових ложках олії до золотистого кольору, стежити, щоб не підгоріла.
У глибокому сотейнику розігріти 2 ст. л. олії, додати субпродукти, сіль, чорний мелений перець і обсмажити на сильному вогні протягом 6 хвилин.
Влити у сотейник 3 ст. л. вина і 0,5 склянки води, тушкувати на маленькому вогні 30 хвилин, доки рідина майже повністю не випарується.
Часник і перець дрібно нарізати, додати всі прянощі і розтерти в однорідну масу.
Додати залишене вино і перемішати.
До субпродуктів додати обсмажену цибулю і мікс прянощів. Перемішати і готувати на сильному вогні 7 хвилин.
Кінзу дрібно нарізати.
Гранат вийняти із холодильника, надрізати зверху хрест-навхрест, розламати і акуратно вийняти зерна.
Готову страву посипати зеленню і зернами граната.
Рецепты без выпечки и жаркиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарная книга. Возможность добавить рецепт, оставить отзыв
Мультиварка Philips - праздничные закуски на новый год. Скороварки для приготовления каши.
Конфеты Jelly Belly - конфеты ирис в домашних условиях. Доставка домашних пирогов.
Салоны кухонной мебели: немецкая кухня рецепты с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Рецепты салатыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter