"Кучерява"
746
інгредієнти:
- Цвітна капуста 500 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Перець мелений чорний
- Приправа
- Олія рослинна
- Зелень
Моркву середнього розміру натираємо на крупній тертці і відправляємо в сковороду з олією.
У цей час нарізаємо кубиками ріпчасту цибулю і додаємо до моркви.
Обсмажуємо цю суміш до золотистої скоринки.
Розділяємо капусту на суцвіття (маленькі).
Після того як підзолотиться засмажка додаємо туди суцвіття.
Посипаємо сіллю, перцем і приправою (але трохи, решта в кінці).
За необхідності додаємо олію.
Накриваємо кришкою і смажимо на невеликому вогні до того як капуста підрум'яниться.
Прикрашаємо зеленню петрушки, кропу.
Рецепт салата язык www.recepti.biz.ua
Морковная запеканка - кулинарные рецепты с фотографиями.
Рецепт салат морепродукты. Салат из морепродуктов рецепт.
Готовим со вкусом - рецепты новогодних блюд с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі