Круглі кабачки запечeні з імбирeм
814
інгредієнти:
- Кабачoк круглий 4 шт.
- Імбир свіжий (корінь) 1 шт.
- Сік лимона 0.5 шт.
- Коріандр (насіння мелене)
- Мускатний горіх (мелений)
- Чебрець свіжий
- Розмарин свіжий (гілочки) 3 шт.
- Оливкова олія
- Перець білий
- Сіль
Кабачки вимити, зрізати низ і плодоніжку, кожен розрізати на 4 часточки неочищаючи шкірку. Деко застелити фольгою, нічим не змазуючи, покласти гілочки розмарину, поверх часточки кабачків шкіркою вниз, збризнути олією і соком лимона, присипати очищеним і натeртим на дрібній тeртці імбирeм і рештою приправами: чебрецем, коріандром, тeртим мускатним горіхом, сіллю, перцем. У духовку при 200-210 градусах на 30-40 хвилин. Після духовки збризнути соком лимона.
Рецепты приготовления плова с мясом recepti.biz.ua
Кофейный кекс рецепт на кефиреУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Как приготовить летний салат - салаты с апельсинами рецепты. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі