Крученики із яловичини
- Яловичина 400 г
- Гірчиця 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Гриби печериці 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Горіхи (кешью, мигдаль, волоські) 75 г
- Сметана 3 ст.л.
- Йогурт натуральний 3 ст.л.
- Вино біле сухе 100 мл
- Кмин (гілочка) 5 шт.
- Олія рослинна
Яловичину нарізати порційними шматками, тонко відбити через плівку, натерти сіллю, перцем і гірчицею. Залишити на 30 хвилин.
Приготувати начинку для кручеників, обсмаживши дрібно порубану цибулю із печерицями, приправити сіллю, перцем, вичавити часник.
На край кожної пластини м'яса покласти трохи начинки і скрутити трубочкою, так вчинити з усім м'ясом. Краї можна закріпити зубочистками або нитками.
Обсмажити крученики на олії з усіх боків до рум'яної скоринки.
Для соусу змішати сметану, йогурт, вино, приправити і додати листочки кмину. У блендері перемолоти горіхи і підмісити до соусу.
Залити отриманим соусом крученики і тушкувати під кришкою до готовності.
Подавати із гарніром.
Салат вкуснятина ананасамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter