Крученики або рулетики м'ясні
- М´ясо 300 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Розсіл (огірковий) 150 мл
- Сир твердий 70 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Борошно
- Олія рослинна
- Яйце куряче 1 шт.
- Часник 4 зуб.
М'ясо нарізати на шматки, відбити із двох сторін як можна тонше.
Замаринувати м'ясо: огірковий розсіл (150 г), цибулина, натерта на дрібній тертці, 4 зубчики часнику розчавлені, сіль, перець чорний мелений. Маринувати хвилин 20.
Обсмажити на олії дрібно порізану цибулю, додати морквину, натерту на дрібній тертці, перець. Сир натерти на тертці. Начинка готова.
На відбиті шматочки м'яса покласти по 1 чайній ложці моркви з цибулею.
Зверху - сир.
Згорнути рулетики.
Підготувати льєзон: збити яйце з дрібкою солі, додати трохи води.
Вмочити рулетики у льєзон, потім - у борошно, процедуру повторити 3 рази, останній льєзон.
Підсмажити рулети на олії.
Банош рецепт приготування на костреМультиварка Рецепты Творожен. Авторские рецепты
http://recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
ЗдесьУзнай как готовить правильный плов! Понятные пошаговые рецепты с фото
Готовим со вкусом: салаты с фото. Готовим рыбу.
Власть вкуса - фото рецепты. салаты. кулинария. выпечка. торты тут
Майонез своими руками в блендереРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter