Крученики
- Яловичина (телятина)
- Бекон (грудка)
- Огірок (маринований)
- Зелень
- Сіль
- Перець
- Соус томатний (кетчуп)
Шматок яловичини або телятини нарізати скибочками 5х10 см і 0,5 см завтовшки, відбити. Поперчити.
Сало або грудку нарізати тонкими смужками розміром менше, ніж шматки м'яса. Обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.
Огірки нарізати уздовж на 4 частини (якщо огірок великий, то на 8 частин). Зелень дрібно посікти.
Відбитий шматок м'яса посипати зеленню, покласти на нього шматок обсмаженого сала, шматок огірка. Скрутити рулетом, сколоти зубочистками і обсмажити на витопленому жирі до скориночки. Видалити зубочистки. Скласти в форму для запікання або вогнетривку каструлю. Залити томатним соусом і тушкувати в духовці близько години на повільному вогні.
Доставка Украинской кухни. Доставка еды на дом кухня Украинская.
Как приготовить летний салат - рецепт салата с каперсами.
www.recepti.biz.ua приготовление канапе
Пирог В Мультиварке Рецепты: как испечь пирог с тыквой. Пирог Из Тыквы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter