Кров'яна ковбаса

ДРУГІ СТРАВИ
746 Кров'яна ковбаса
Фото - Кров'яна ковбаса
інгредієнти:
  • Гречка 100 г
  • Сало (свіже) 100 г
  • Цибуля 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Кров свиняча 0.5 л
  • Кишка 100 г
  • Часник 5 зуб.
  • Перець духмяний
  • Перець чорний
  • Кріп (насіння)

Сало нарізати дрібним кубиком і обсмажити разом із цибулею та морквою. Додати гречку сиру і свинячу кров, все добре перемішати. Приправити запашним перцем, меленим кропом (насіння), часником, гострим перцем. Усе посолити. Сумішшю наповнити кишку. Запікати в духовці 20 хвилин.

www.recepti.biz.ua рецепт пирога со шпинатом

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter