Кролятина із тархуном
- Кролик 2 кг
- Сметана 200 мл
- Сік яблучний 700 мл
- Часник 8 зуб.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Тархун свіжий 1 пуч.
- Петрушка
- Лавровий лист
- Сіль
Маринад: порізану цибулю, подрібнений часник, подрібнений лавровий лист, крупно порізану петрушку і тархун залити яблучним соком. Кролятину обробити, скласти у глибоку ємність і залити маринадом. Обов'язково дати настоятися не менше 6 годин, можна у холодильнику ніч.
Після маринування кролятину посолити. Обсмажити на олії із двох сторін.
Скласти кролятину на деко, залити маринадом і поставити у духовку приблизно на 30-40 хвилин.
За цей час м'ясо підрум'яниться і потрібно перевернути. Через 30-40 хвилин полити кроля сметаною, залишити у духовці ще хвилин на 5.
Рецепт торта киевскийПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Мультиварка Philips: рецепты американской кухни с фото.
http://recepti.biz.ua рецепт приготовления торт медовик
Оригинальные Кремы: рецепт бисквитного рулета с кремом. Натуральный рецепт от насморка.
Двойной эспрессо объемэспрессо
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter