Кролячі ніжки у вершково-винному соусі із виноградом
663
інгредієнти:
- Нога кроляча 2 шт.
- Вершки 150 г
- Вино 400 г
- Виноград 0.5 скл.
- Сіль
- Зелень
Кролячі ніжки промити, викласти в сковороду з розігрітою олією.
Смажити ніжки до рум'яної скоринки.
Влити вершки, вино, посолити.
Зменшити вогонь, накрити кришкою і тушкувати до м'якості.
Хвилин за 5 до закінчення готування додати виноград і подрібнену зелень.
Подавати з білим вином, посипавши зеленню. На гарнір особливо смачна буде варена картопля, рис, овочевий салат.
Печень рецепт поваренокТрадиционные и оригинальные рецепты с фото! Тысячи рецептов на сайте
Салат морепродукты рецепт recepti.biz.ua
Рецепты салатов на любой вкус: салат черепаха рецепт с фото. Рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі