Кролик, запечений у червоному вині
1019
інгредієнти:
- Кролик 1 шт.
- Вино червоне (столове напівсолодке) 200 г
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Оцет бальзамічний 1 ст.л.
- Сік лимона
- Зелень
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Спеції
- Сіль
Тушку кролика помити, розрізати навпіл. Якщо форма велика - можна залишити цілим. Форму застелити фольгою. Покласти кролика.
Змішати спеції із сіллю.
Змастити ними кролика.
Змішати червоне вино із оливковою олією.
Додати бальзамічний оцет.
Вичавити сік лимона.
Залити кролика соусом.
Нарізати цибулю кільцями, порвати петрушку на невеликі гілочки і покласти все у форму. Запікати у духовці до готовності м'яса, близько 40-50 хвилин.
recepti.biz.ua картинка красно-белый флаг Спартака
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты капусты пелюстки.
Кулинарные сайты с фото рецептамиКулинарно-домашний сайт
Сборник рецептов салатов и Холодных закусок. Рецепты горячие. Холодные закуски из рыбы и мяса.
recepti.biz сирник рецепти фото
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі