Кролик, запечений у червоному вині

ДРУГІ СТРАВИ
1019 Кролик, запечений у червоному вині
Фото - Кролик, запечений у червоному вині
інгредієнти:
  • Кролик 1 шт.
  • Вино червоне (столове напівсолодке) 200 г
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Оцет бальзамічний 1 ст.л.
  • Сік лимона
  • Зелень
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Спеції
  • Сіль

Кролик, запечений у червоному вині інгредієнти Тушку кролика помити, розрізати навпіл. Якщо форма велика - можна залишити цілим. Форму застелити фольгою. Покласти кролика.

Кролик, запечений в червоному вині Змішати спеції із сіллю.

фото Кролик, запечений в червоному виніЗмастити ними кролика.

Кролик, запечений у червоному вині Кролик Змішати червоне вино із оливковою олією.

Кролик, запечений у червоному вині Вино червоне Додати бальзамічний оцет.

Кролик, запечений у червоному вині Олія оливкова Вичавити сік лимона.

Кролик, запечений у червоному вині Оцет бальзамічний Залити кролика соусом.

Кролик, запечений у червоному вині Сік лимона Нарізати цибулю кільцями, порвати петрушку на невеликі гілочки і покласти все у форму. Запікати у духовці до готовності м'яса, близько 40-50 хвилин.

recepti.biz.ua картинка красно-белый флаг Спартака

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты капусты пелюстки.

Кулинарные сайты с фото рецептамиКулинарно-домашний сайт

Сборник рецептов салатов и Холодных закусок. Рецепты горячие. Холодные закуски из рыбы и мяса.

recepti.biz сирник рецепти фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter