Кролик запечений із картоплею та овочами
- Кролик 1 шт.
- Паприка (мелена) 2 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Спеції (розмарин, лавровий лист, перець)
- Олія рослинна 100 мл
- Картопля 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
Напередодні тушку кролика розрізати на порційні шматки і замаринувати.
Для маринаду часник порубати, змішати із олією, паприкою, додати ароматні трави, змастити шматки кролика і залишити на ніч у холодильнику.
Кролика укласти на деко, додати порізану картоплю і овочі та запекти у духовці.
Запікати протягом години, підливати вино, щоб не пересушити.
Подавати гарячим із запеченими овочами.
Рецепт шоколадного пудинга здесь
Простые рецепты блюд: рецепт борща украинского.
Рецепты капусты пелюстки 3 литраСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты Приготовления - праздничные салаты на новый год. Как приготовить летний салат.
Рецепты салата из моркови на зиму http://recepti.biz.ua
Готовим со вкусом - рецепт салата с морепродуктов. Как приготовить летний салат.
Рецепты Приготовления: рецепты салата с морепродуктами. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт салата мимоза с сыром. Мимоза салат рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter