Кролик з прянощами

ДРУГІ СТРАВИ
612 Кролик з прянощами
Фото - Кролик з прянощами
інгредієнти:
  • Кролик 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Смородина червона 1 скл.
  • Коньяк 2 ст.л.
  • Оцет яблучний 2 ст.л.
  • Прянощі
  • Сіль
  • Перець

М'якоть кролика натерти прянощами або сіллю з перцем. Викласти у глибоку миску частину нарізаної кільцями цибулі, зверху укласти м'якоть, ягоди червоної смородини.

З'єднати коньяк і оцет, залити шматочки кролика і через 5 хв все залити гарячою водою, щоб повністю закрити м'ясо. Залишити в маринаді на ніч.

Розігріти духовку до 200 градусів, викласти м'якоть у форму для запікання, залити ягідно-цибульним маринадом і запікати, зменшивши вогонь через 10 хв до 180 градусів.

Подавати до столу зі свіжою маринованою вишнею.

Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарный словарь. Кулинарная социальная сеть

Рецепты салатов из ассорти морепродуктовРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter