Кролик з прянощами
623
інгредієнти:
- Кролик 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Смородина червона 1 скл.
- Коньяк 2 ст.л.
- Оцет яблучний 2 ст.л.
- Прянощі
- Сіль
- Перець
М'якоть кролика натерти прянощами або сіллю з перцем. Викласти у глибоку миску частину нарізаної кільцями цибулі, зверху укласти м'якоть, ягоди червоної смородини.
З'єднати коньяк і оцет, залити шматочки кролика і через 5 хв все залити гарячою водою, щоб повністю закрити м'ясо. Залишити в маринаді на ніч.
Розігріти духовку до 200 градусів, викласти м'якоть у форму для запікання, залити ягідно-цибульним маринадом і запікати, зменшивши вогонь через 10 хв до 180 градусів.
Подавати до столу зі свіжою маринованою вишнею.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарный словарь. Кулинарная социальная сеть
Рецепты салатов из ассорти морепродуктовРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі