Кролик відварений у сметані
- Кролик 1 шт.
- Лавровий лист
- Перець чорний горошком
- Часник
- Масло вершкове
- Цибуля ріпчаста
- Сметана 0.5 л
Тушку кролика промити, розрубати на порційні шматочки, очистити від жиру і помістити на 10 хвилин у киплячу воду. Потім воду злити, шматочки промити і покласти у ємність із киплячою підсоленою водою із лавровим листком та горошинами чорного перцю, варити до готовності.
Шматочки кролятини після остигання нашпигувати часником і закласти у каструлю. М'ясо покрити спасерованою на вершковому маслі ріпчастою цибулею і залити 0,5 л сметани. Тушкувати на слабкому вогні 30 хвилин.
Вкусные рецепты с фото - рецепт торта из тыквы.
Салаты с буряком рецепты на зимуКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт похудения в одной капсуле: салат с морепродуктами рецепт. Рецепты Приготовления.
торты без выпечки рецепты с фото
Рецепты пирогов и пирожков: пирог со шпинатом. Быстрые рецепты блюд! Вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter