Кролик у власному соку
- Кролик
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Лавровий лист
- Оцет
- Сіль
- Перець
Обробити кролика на порційні шматки. Нашаткувати кільцями цибулю. У каструлю на низ покласти шар цибулі, зверху шар кролика, посолити, поперчити, скропити оцтом. Знову шар цибулі, кролика, сіль, перець, оцет і так, доки кролик не закінчиться. Зверху покрити цибулею і поставити під прес мінімум на 3-4 години у прохолодне місце.
Зняти прес, накрити кришкою. На великому вогні довести до кипіння, вогонь зменшити до мінімуму, і тушкувати до готовності. В ідеалі м'ясо повинне відвалюватися від кістки. Тушкувати приблизно 1,5 години. Потрібно стежити, щоб не підгоріло.
Якщо кролик пустив мало соку, потрібно додати трохи води.
Замариноване м'ясо можна смажити на природі на вогнищі.
Рецепты блюда из рыбы. Рецепты блюд из молоки рыб.
Салаты на праздничный стол с фото - салати рецепти з грибами. Осетинские пироги на заказ.
Салат из копчёной Курицы. Летние салаты из Курицы с фото.
Торты из печенья без выпечки. Рецепты эксклюзивных тортов без выпечки.
http://recepti.biz.uaИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Рецепты для хлебопечки, вкусно: простые рецепты десертов без выпечки с фото. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter