Кролик у вишневому соку із чорносливом
- Кролик
- Помідор
- Чорнослив
- Часник
- Вишневий сік
- Винний оцет
- Курячий кубик
- Сіль
- Перець
- Спеції
Тушку кролика обробити, помити і покласти у глибоку посудину для запікання.
Приготувати маринад: 1,5 склянки вишневого соку поставити на повільний вогонь, додати 1 курячий кубик, нарізати один-два свіжих помідора, три зубчики часнику, додати винного оцту близько 70-100 мл, покласти спеції, посолити і поперчити. Перемішати і довести до кипіння.
Зняти маринад із вогню і залити кролика. Зверху покласти близько 30 ягід чорносливу. Закрити страву фольгою і поставити у духовку.
Запікати близько 2-2,5 годин при 250 градусах.
Простые рецепты: рецепты первых блюд с фото. Первые кадры.
Вкусные Рецепты В Мультиварке - вкусные торты на день рождения рецепты.
Помидоры авокадо салат рецепт. Рецепт салат авокадо креветки.
Рецепты салатов на любой вкус - французские салаты рецепты.
Рецепт приготовление заварного кремаПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter