Кролик у винному соусі із цибулею шалот
- Кролик 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Вино біле сухе 500 мл
- Розмарин (гілочка) 2 шт.
- Перець духмяний (горошком) 5 шт.
- Гвоздика 3 шт.
- Часник 3 зуб.
- Цукор 1 ст.л.
- Сіль 2 ч.л.
- Цибуля шалот 250 г
- Грудка свиняча (копчена) 100 г
- Кмин (гілочка) 4 шт.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Борошно 1 ст.л.
Для маринаду закип'ятити вино із нарізаним лимоном, ріпчастою цибулею, розмарином, запашним перцем, гвоздикою (перець і гвоздику розплющити), часником, цукром і сіллю. Дати охолонути.
Кролика розрізати на порційні шматки, залити маринадом і залишити у холодильнику на ніч.
На наступний день підсмажити нарізану кубиками грудку, викласти у чавунний сотейник (качатницю). Жир залишити у сковороді.
На жирі із грудки підсмажити очищену цибулю шалот.
Відправити у чавунець.
Шматки кролика вийняти із маринаду, обсушити і підсмажити.
Прокип'ятити маринад.
Обсмажені шматочки кролика укласти у чавунець, залити процідженим через ситечко маринадом.
Викласти гілочки кмину і накрити кришкою. Чавунець поставити у гарячу духову шафу на 1,5-2 години при 180°С.
За півгодини до готовності м'яса змішати розм'якшене вершкове масло із борошном і ввести у соус до кролика. Таким чином не буде грудочок, а соус загусне.
На гарнір подати картопляне пюре і свіжі овочі, приготовлені на пару.
Торты без выпечки из печенья рецепты фотоКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Кулинарные рецепты фотографиями http://recepti.biz.ua
Кулинарный сайтКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты Приготовления: рецепты салата из морепродуктов. Как приготовить летний салат.
Рецепт торт медовик. Рецепт торта медовик или баня.
Эспрессо кофе рецептэспрессо
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter