Кролик у сметанному соусі
- Кролик
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана (20%) 200 г
- Олія рослинна
- Сіль, перець
Нарізати кролика порційними частинами.
Викласти на розігріту сковороду, змащену олією.
Обсмажити з обох боків до золотистої скоринки.
Морквину натерти на крупній тертці і обсмажити.
Цибулю нашаткувати і обсмажити.
Приготувати сметанний соус: викласти сметану на сковороду, додати спеції, посолити, довести до кипіння.
Викласти кролика у товстостінну посудину.
Викласти зверху шар цибулі.
Потім шар обсмаженої моркви.
Залити сметанним соусом і довести до готовності на повільному вогні, приблизно, протягом години.
Подавати із картопляним пюре.
http://recepti.biz.uaУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Как приготовить летний салат - салати з крабовими паличками рецепти. Настоящий суп харчо с фото.
Рецепты приготовления в микроволновка тут
recepti.biz.ua простой рецепт торт наполеон
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter