Кролик у сметані із розмарином
- Кролик 2 кг
- Сметана 500 г
- Цибуля 2 шт.
- Перець запашний (горошком) 6 шт.
- Бульйон 400 мл
- Борошно 1 ст.л.
- Розмарин (гілочка)
- Лавровий лист 3 шт.
- Сіль
Розрізати кролика на порційні шматки. Промити холодною водою, просушити паперовим рушником. Викласти у миску.
Подрібнити цибулю, додати мелений перець і сіль. Маринувати у цій суміші м'ясо протягом 30-40 хв.
Перекласти м'ясо разом із маринадом у каструльку, залити бульйоном, додати перець горошок, лавровий лист і тушкувати на повільному вогні 2 години.
У сметану додати борошно і склянку бульйону, у якому тушкувався кролик. Добре перемішати, щоб не було грудочок. Додати сметанну заправку у каструльку із кроликом, покласти гілочку розмарину і тушкувати ще 20 хв.
Шматочки м'яса розкласти по тарілках, полити соусом, у якому тушкувався кролик.
Салат святковий рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепт салат охотничийРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Салат с жареными грибами рецепт с фото оченьКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Рецепты приготовления блюд - сирник рецепти фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
ТутРецепты и советы
Рецепты даши малаховойРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты салатов из ассорти морепродуктов. Салат из морепродуктов рецепт.
Домашний майонез рецептПроизводство майонеза
Сайт программы кулинарный поединок. Кулинарный сайт ирины кутовой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter