Кролик у сметані
- Кролик (ніжки) 3 шт.
 - Кефір 0.5 л
 - Зелень (кінза, петрушка) 1 пуч.
 - Часник 5 зуб.
 - Морква 2 шт.
 - Цибуля ріпчаста 2 шт.
 - Сметана 200 г
 - Борошно 1 ст.л.
 
 Ніжки кролика розрізати навпіл по суглобу.
 Зелень, часник дрібно нарубати, змішати з кефіром.
 Залити кролячі лапки і залишити годинки на 3-4.
 Потім посолити, обсмажити до рум'яної скоринки.
 Крупно, кружечками нарізати моркву.
 Цибулю - товстенькими півкільцями.
 Обсмажити в олії, що залишилася від смаження кролика.
 Укласти в казанок, моркву з цибулею теж сюди.
 Борошно підсушити.
 Залити водою (півсклянки), ретельно перемішати.
 Додати сметану, прогріти, підсолити, якщо густе - можна ще води додати.
 Залити соус у казан і тушкувати годину-півтори.
![]()
Салаты с копченостями рецепты с фотоПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
www.recepti.biz.uaКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Кулинарные рецепты в фотографияхКулинарная книга. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт рахат лукума с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты сайтКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter