Кролик у сметані
- Кролик (ніжки) 3 шт.
- Кефір 0.5 л
- Зелень (кінза, петрушка) 1 пуч.
- Часник 5 зуб.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 200 г
- Борошно 1 ст.л.
Ніжки кролика розрізати навпіл по суглобу.
Зелень, часник дрібно нарубати, змішати з кефіром.
Залити кролячі лапки і залишити годинки на 3-4.
Потім посолити, обсмажити до рум'яної скоринки.
Крупно, кружечками нарізати моркву.
Цибулю - товстенькими півкільцями.
Обсмажити в олії, що залишилася від смаження кролика.
Укласти в казанок, моркву з цибулею теж сюди.
Борошно підсушити.
Залити водою (півсклянки), ретельно перемішати.
Додати сметану, прогріти, підсолити, якщо густе - можна ще води додати.
Залити соус у казан і тушкувати годину-півтори.
Салаты с копченостями рецепты с фотоПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
www.recepti.biz.uaКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Кулинарные рецепты в фотографияхКулинарная книга. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт рахат лукума с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты сайтКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter