Кролик у морковному соусі
631
інгредієнти:
- Кролик 1200 г
- Морква 1 кг
- Цибуля 2 шт.
- Вершки 600 мл
- Часник 1 зуб.
- Перець духмяний
- Сіль
Нарізати кролика на невеликі шматочки. Цибулю півкільцями. Моркву натерти. Обсмажити кролика до золотистого кольору. Додати цибулю і обсмажувати ще 5 хв. Додати моркву, добре перемішати, посолити, поперчити і налити вершки. Як закипить, тушкувати на повільному вогні 1 годину. Наприкінці варіння додати дрібно нарізаний часник і загусник соусу (крохмалю 3 ст. л. розвести у холодній воді і додати в соус). Проварити 2 хвилини.
Закваски для йогурта Yogurton - как в домашних условиях приготовить йогурт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі