Кролик у горщику, тушкований у вині
- Кролик 1 шт.
- Асорті овочеве (заморожене або свіже: картопля, морква, цвітна капуста, броколі, часник, перець солодкий) 400 г
- Вино червоне 50 г
- Оцет (бальзамічний) 1 ст.л.
Промити тушку кролика і поділити на частини.
Змішати всі спеції із сіллю та змастити м'ясо з усіх боків.
На дно горщика налити трохи олії.
Викласти овочі та м'ясо шарами. Спочатку овочі.
Потім м'ясо.
Знову овочі і додати трохи червоного вина.
Потім влити трохи бальзамічного оцту.
Влити ще трохи олії поверх овочів.
Сметанний соус: змішати сметану і томатний соус.
Покрити соусом вміст горщика.
Перед тим, як поставити горщик у духовку, потрібно його трохи розігріти на плиті, щоб уникнути виникнення тріщин від перепаду температур. Запікати в духовці близько 1 години при температурі 180-200 градусів.
Книга Рецептов Для Мультиварки - салати до нового року. Как приготовить летний салат.
recepti.biz.uaПродажа и покупка. Рыбная Икра
Рецепты Приготовления - рецепт салата с фетой. Как приготовить летний салат.
Рецепты салатов фото. Салаты рецепты фото.
Мультиварка Philips: как испечь пирог с тыквой. Вкусные рецепты с фото.
Ореховая паста рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
www.recepti.biz.ua американская кухня
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter