Кролик у горіхах

ДРУГІ СТРАВИ
612 Кролик у горіхах
Фото - Кролик у горіхах
інгредієнти:
  • Кролик 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Грудка 50 г
  • Коньяк 20 мл
  • Вино червоне 100 мл
  • Бульйон 200 мл
  • Петрушкa 1 пуч.
  • Часник 4 зуб.
  • Горіхи грецькі 50 г
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

М'ясо порубати, обмити, витерти насухо, посолити і поперчити.

Обсмажити з усіх боків у розігрітому жирі і викласти на тарілку.

Цибулю з грудкою порубати кубиками і підрум'янити у цьому ж жирі.

Повернути у сковороду кролика, полити коньяком і підпалити.

Гаряче м'ясо перекласти у качатницю (кераміку).

У сковороді, де усе обсмажувалося, розвести вино, бульйон і прокип'ятити.

Додати у соус дрібно посічену петрушку, горіхи і лавровий лист.

Часник подрібнити і додати туди ж.

М'ясо полити отриманим соусом, накрити кришкою і випікати у духовці при 200°С 75-90 хв.


Снотворное без рецептов: капуста пелюстка рецепт. Безумно вкусные рецепты блюд.

Рецепты приготовления блюд: плов рецепт приготовления. Скороварки для приготовления каши.

Салоны кухонной мебели - немецкая кухня рецепты с фото. Мебельная фабрика Стильные Кухни.

Итальянская коллекция: рецепты индийской кухни.

recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter