Кролик у горіхах
- Кролик 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Грудка 50 г
- Коньяк 20 мл
- Вино червоне 100 мл
- Бульйон 200 мл
- Петрушкa 1 пуч.
- Часник 4 зуб.
- Горіхи грецькі 50 г
- Лавровий лист 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
М'ясо порубати, обмити, витерти насухо, посолити і поперчити.
Обсмажити з усіх боків у розігрітому жирі і викласти на тарілку.
Цибулю з грудкою порубати кубиками і підрум'янити у цьому ж жирі.
Повернути у сковороду кролика, полити коньяком і підпалити.
Гаряче м'ясо перекласти у качатницю (кераміку).
У сковороді, де усе обсмажувалося, розвести вино, бульйон і прокип'ятити.
Додати у соус дрібно посічену петрушку, горіхи і лавровий лист.
Часник подрібнити і додати туди ж.
М'ясо полити отриманим соусом, накрити кришкою і випікати у духовці при 200°С 75-90 хв.
Снотворное без рецептов: капуста пелюстка рецепт. Безумно вкусные рецепты блюд.
Рецепты приготовления блюд: плов рецепт приготовления. Скороварки для приготовления каши.
Салоны кухонной мебели - немецкая кухня рецепты с фото. Мебельная фабрика Стильные Кухни.
Итальянская коллекция: рецепты индийской кухни.
recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter