Кролик у гірчичному соусі
- Кролик 700 г
- Прованські трави 3 ч.л.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Вино біле сухе 150 г
- Бульйон (курячий або овочевий) 500 г
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Цибуля порей 1 шт.
- Цибуля шалот 1 шт.
- Перець чорний (горошком)
- Лавровий лист
- Розмарин (рубаний, свіжий)
- Гірчиця
- Картопля 6 шт.
- Часник 6 зуб.
Обмазати кролика гірчицею. Змішати "прованські трави", оливкову олію (1-2 ст. л.), цибулю порей (на 4 частини), часник (2 зуб.), вино, перець горошком, лавровий лист і залишити кролика у маринаді на ніч.
Кролика дістати з маринаду, посолити, поперчити, обваляти у борошні, обсмажити на олії.
Викласти кролика у вогнетривку посудину, додати сік від смаження, маринад, цибулю шалот (неочищену, на 2 частини), залишений часник (неочищений, цілком).
Додати розмарин, картоплю очищену, бульйон (щоб покрив на половину) і поставити у розігріту духовку (170°C) на 1,5 години.
Періодично перевертати шматочки і доливати бульйон за потребою.
Готові шматки викласти на тарілку, у соус додати гірчицю (1 ст. л.), довести до кипіння помішуючи і залити кролика.
Простые рецепты вкусных салатов - американские салаты рецепты.
Рождественская выпечка рецептыНа нашем сайте лучшие рецепты с подробным описанием приготовления
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Новогодние рецепты праздничных блюд recepti.biz.ua
Рецепты для гурманов от Лефкадии - легкие супы рецепты с фото.
Закупка рецепты: рецепты праздничных закусок с фото.
Пошаговые рецепты от шеф-повара - рецепты пошаговые с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Рыба на пару рецепт. Рецепты приготовления рыбы на пару.
Духовой шкаф Beko: блюда из картофельного пюре в духовке.
http://recepti.biz.ua как приготовить салат мимоза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter