Кролик у гірчично-смородиновому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
640 Кролик у гірчично-смородиновому соусі
Фото - Кролик у гірчично-смородиновому соусі
інгредієнти:
  • Кролик 600 г
  • Вино червоне сухе 200 г
  • Масло вершкове 1 ч.л.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Перець духмяний 1 ч.л.
  • Смородина 200 г
  • Гірчиця 4 ст.л.

Кролик в гірчично-смородиновим соусі інгредієнти

Кролик в гірчично-смородиновим соусі

фото Кролик в гірчично-смородиновим соусі

Кролик в гірчично-смородиновим соусі Кролик

Кролика попередньо замаринувати, додавши у маринад ароматних ягід барбарису.

Готове м'ясо посолити, поперчити, додати прянощі.

Згорнути шматочки м'яса у трубочки, сколоти зубочистками і обсмажити у невеликій кількості олії. Коли м'ясо стане рум'яним, додати червоного вина, трохи води і тушкувати до готовності.

Соус. У сік, що залишився після тушкування кролика, додати вершкове масло, вбити яйце, борошно.

Усе змішати і ввести потихеньку гірчицю. Ретельно перемішати, щоб уникнути утворення грудочок.

Чорну смородину промити, потім протерти через дрібне сито. Отриману масу ввести в основний соус. Подавати до страви холодним.

 

Рецепт творожных шариков - рецепти з фото.

Поможем выйти замуж в Германию - плов рецепт приготовления. Настоящий суп харчо с фото.

Рецепты Юлии Высоцкой с фото. Изысканный каштановый пирог по рецепту Юлии Высоцкой.

Рецепты для пароварки, вкусно: рецепты салатов из креветок с фото.

Кофейно- творожный кексУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов

Очень вкусные быстрые блины - блины с грибами рецепт с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter