Кролик у гірчично-смородиновому соусі
- Кролик 600 г
- Вино червоне сухе 200 г
- Масло вершкове 1 ч.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Перець духмяний 1 ч.л.
- Смородина 200 г
- Гірчиця 4 ст.л.
Кролика попередньо замаринувати, додавши у маринад ароматних ягід барбарису.
Готове м'ясо посолити, поперчити, додати прянощі.
Згорнути шматочки м'яса у трубочки, сколоти зубочистками і обсмажити у невеликій кількості олії. Коли м'ясо стане рум'яним, додати червоного вина, трохи води і тушкувати до готовності.
Соус. У сік, що залишився після тушкування кролика, додати вершкове масло, вбити яйце, борошно.
Усе змішати і ввести потихеньку гірчицю. Ретельно перемішати, щоб уникнути утворення грудочок.
Чорну смородину промити, потім протерти через дрібне сито. Отриману масу ввести в основний соус. Подавати до страви холодним.
Рецепт творожных шариков - рецепти з фото.
Поможем выйти замуж в Германию - плов рецепт приготовления. Настоящий суп харчо с фото.
Рецепты Юлии Высоцкой с фото. Изысканный каштановый пирог по рецепту Юлии Высоцкой.
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепты салатов из креветок с фото.
Кофейно- творожный кексУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Очень вкусные быстрые блины - блины с грибами рецепт с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter