Кролик у фруктово-овочевому соусі
- Томат 4 шт.
- Цибуля 3 шт.
- Часник 3 зуб.
- Яблуко 2 шт.
- Майонез 100 г
- Сметана 100 г
- Кролик
Кролика розрубати на шматки, помити, обсушити паперовим рушником і обсмажити на олії на сковороді. Обсмажені шматочки покласти у товстостінну посудину.
На м'ясо покласти цибулю, нарізану кільцями, порубаний часник.
Покласти яблука, почищені та порізані часточками.
Додати томати натерті на тертці, без шкірки, додати сметану та майонез, суміш мелених перців, сушену зелень, сіль.
Залити цією сумішшю м'ясо так, щоб вона закривала м'ясо, якщо мало, то додати води або якого-небудь бульйону. Закрити кришкою, дати закипіти, зменшити вогонь і тушкувати 1,5 години.
Рецепты здоровой выпечки - десерты без выпечки рецепты с фото.
арахисовое масло рецепт с фото
Рецепты с малиной - рыбные салаты.
Блюда новогоднего праздничного столаРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter