Кролик у "будиночку"
- Кролик 0.5 шт.
- Капуста цвітна 1 шт.
- Морква (велика)
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Олія рослинна 100
- Вода 150 мл
- Сіль
- Лавровий лист 3 шт.
- Перець чорний (мелений)
Кролика ділимо на шматочки, миємо, сушимо на рушнику, обсмажуємо на розігрітій олії до золотистої скоринки.
Беремо фольгу і приступаємо до будівництва будиночка: складаємо фольгу в 2 шари і робимо бортики, висотою бл. 5-6 см, щоб вода не витекла.
На дно викладаємо овочі, робимо для кролика "подушку": моркву кружечками, цибулю кільцями, цвітну капусту, оброблену на суцвіття подрібніше, лавровий лист, солимо, перчимо.
Зверху викладаємо нашого кролика і додаємо воду.
Тепер робимо "дах" для будиночка, теж з фольги.
Вкриваємо листом фольги і гарненько защипуємо, щоб вода не випарувалася або не витекла і відправляємо тушкувати в духовку при температурі 200 градусів.
Коли кролик почне пихкати, вогонь зменшити і залишити мінімум на 1,5 години.
Рогалики рецепты с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
http://recepti.biz.uaГотовьте блюда с сохранением витаминов вместе с мультиварками Philips
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепты пошаговые с фото. Пошаговые рецепты от шеф-повара.
www.recepti.biz.uaяблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter