Кролик у білому вині з овочами
- Кролик (стегно) 4 шт.
- Корейка (копчена) 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Помідор 4 шт.
- Бульйон (курячий) 1 скл.
- Вино біле сухе 0.5 скл.
- Часник 2 зуб.
- Сіль, перець
- Чорнослив
- Лавровий лист
- Коріандр
Кролика посолити, поперчити. Корейку нарізати скибочками, обсмажити на олії до утворення рум'яної скоринки.
Додати цибулю і часник, нарізані часточками, обсмажити ще 5-7 хвилин.
Влити бульйон і вино, тушкувати 20 хвилин.
Помідори обшпарити і, знявши шкірку, нарізати кубиками, перець - скибочками, чорнослив - шматочками. Додати овочі до кролика і тушкувати до готовності. За 5 хвилин до закінчення додати лавровий лист і коріандр.
Подавати кролика разом із овочами і соусом, що утворився.
www.recepti.biz.ua рецепт творожных пончиков
Кулинарные блюда для худеющих - кулинарные рецепты с пошаговым описанием. Простые рецепты.
Как приготовить вкусный шашлык - праздничные новогодние блюда. Готовим со вкусом.
ТутПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепты салатов на новый год с фотографиямиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепт торт наполеонКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter