Кролик у білому вині з овочами

ДРУГІ СТРАВИ
816 Кролик у білому вині з овочами
Фото - Кролик у білому вині з овочами
інгредієнти:
  • Кролик (стегно) 4 шт.
  • Корейка (копчена) 200 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Помідор 4 шт.
  • Бульйон (курячий) 1 скл.
  • Вино біле сухе 0.5 скл.
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль, перець
  • Чорнослив
  • Лавровий лист
  • Коріандр

Кролика посолити, поперчити. Корейку нарізати скибочками, обсмажити на олії до утворення рум'яної скоринки.

Додати цибулю і часник, нарізані часточками, обсмажити ще 5-7 хвилин.

Влити бульйон і вино, тушкувати 20 хвилин.

Помідори обшпарити і, знявши шкірку, нарізати кубиками, перець - скибочками, чорнослив - шматочками. Додати овочі до кролика і тушкувати до готовності. За 5 хвилин до закінчення додати лавровий лист і коріандр.

Подавати кролика разом із овочами і соусом, що утворився.

www.recepti.biz.ua рецепт творожных пончиков

Кулинарные блюда для худеющих - кулинарные рецепты с пошаговым описанием. Простые рецепты.

Как приготовить вкусный шашлык - праздничные новогодние блюда. Готовим со вкусом.

ТутПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Рецепты салатов на новый год с фотографиямиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Рецепт торт наполеонКулинарные рецепты