Кролик у білому соусі
- Кролик 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Петрушка (корінь) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Бульйон 3 скл.
- Жовток яєчний 1 шт.
- Масло вершкове 3 ст.л.
- Сіль
- Перець (горошком)
- Лавровий лист
Кролика розрубати на частини, промити, покласти у каструлю і залити гарячою водою так, щоб м'ясо було тільки закрите.
Коли вода закипить, зняти піну, посолити, покласти очищені цибулю, петрушку, моркву, лавровий лист і перець горошком. Варити близько 40 хвилин.
Кролика вийняти із каструлі і перекласти в іншу ємність.
Борошно підсушити на сковороді, помішуючи.
Потім додати 2 ст. л. вершкового масла і ще трохи обсмажити.
Бульйон, отриманий при варінні кролика, процідити і поступово додати до обсмаженого борошна. Ретельно розмішати, щоб не утворювалося грудочок. Проварити соус 5-10 хвилин. Потім зняти соус із плити. Яєчний жовток змішати у склянці із невеликою кількістю соусу і додати у решту соусу. Посолити і додати 1 ст. л. вершкового масла. Перемішати.
Кролика викласти на тарілку і полити соусом. На гарнір подати рис, картопляне пюре або відварену картоплю.
Рецепты салатов на любой вкус - салат сонечко рецепт. Таких салатов вы не еще ели.
Рецепты вкусных блюд для Вас: рецепти з фото.
ЗдесьВкусные блюда с яйцом для стройной фигуры. Рецепты от диетолога! Читайте
Рецепты для хлебопечки, вкусно: плов рецепт приготовления. Настоящий суп харчо с фото.
Салат французский рецепт с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Мультиварка Philips - рецепты с творогом фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт домашний майонез. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter