Кролик, тушкований у вині із помідорами, часником і розмарином

ДРУГІ СТРАВИ
733 Кролик, тушкований у вині із помідорами, часником і розмарином
Фото - Кролик, тушкований у вині із помідорами, часником і розмарином
інгредієнти:
  • Кролик 2 кг
  • Часник 10 зуб.
  • Помідор 8 шт.
  • Розмарин (свіжий, гілочка) 1 шт.
  • Вино біле сухе 1 скл.
  • Сіль
  • Перець
  • Олія рослинна

М'ясо кролика обробити на шматки. Добре промити і обсушити на рушнику. Необхідно, щоб шматочки були сухими, тоді при смаженні утворюється красива рум'яна скоринка.

Кролик, тушкований у вині з помідорами, часником і розмарином Помідор нарізати секторами. Часник у лушпинні за допомогою ножа із широким лезом розчавити на дошці (не сильно).

фото Кролик, тушкований у вині з помідорами, часником і розмарином У широкій формі для запікання (можна у сковороді, а потім перекласти у форму) добре обсмажити кролика з усіх боків до рум'яності. Влити 1 склянку сухого білого вина, покласти гілочку свіжого розмарину. Додати часник і нарізані помідори. Не перемішувати. Тушкувати спочатку без кришки, щоб випарилася рідина, хвилин 5-10, потім із закритою кришкою на середньому вогні хвилин 10. Розігріти духовку до 180-190°С. Перенести форму із кроликом у духовку. Запікати у духовці хвилин 15.

Кролик, тушкований у вині з помідорами, часником і розмарином Кролик Після закінчення часу дістати форму із кроликом. Викласти на тарілочки разом із соусом. Подавати із молодою картоплею і салатом зі свіжих овочів.

 

Шоколадный пудинг в микроволновке за 3 минутыСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет

салати з кукурудзою

Рецепт приготовления шашлыка и плова тут

recepti.biz.ua приготовление пищи в микроволновке рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter