Кролик, тушкований у вині із помідорами, часником і розмарином
- Кролик 2 кг
- Часник 10 зуб.
- Помідор 8 шт.
- Розмарин (свіжий, гілочка) 1 шт.
- Вино біле сухе 1 скл.
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
М'ясо кролика обробити на шматки. Добре промити і обсушити на рушнику. Необхідно, щоб шматочки були сухими, тоді при смаженні утворюється красива рум'яна скоринка.
Помідор нарізати секторами. Часник у лушпинні за допомогою ножа із широким лезом розчавити на дошці (не сильно).
У широкій формі для запікання (можна у сковороді, а потім перекласти у форму) добре обсмажити кролика з усіх боків до рум'яності. Влити 1 склянку сухого білого вина, покласти гілочку свіжого розмарину. Додати часник і нарізані помідори. Не перемішувати. Тушкувати спочатку без кришки, щоб випарилася рідина, хвилин 5-10, потім із закритою кришкою на середньому вогні хвилин 10. Розігріти духовку до 180-190°С. Перенести форму із кроликом у духовку. Запікати у духовці хвилин 15.
Після закінчення часу дістати форму із кроликом. Викласти на тарілочки разом із соусом. Подавати із молодою картоплею і салатом зі свіжих овочів.
Шоколадный пудинг в микроволновке за 3 минутыСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Рецепт приготовления шашлыка и плова тут
recepti.biz.ua приготовление пищи в микроволновке рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter