Кролик тушкований у вині

ДРУГІ СТРАВИ
656 Кролик тушкований у вині
Фото - Кролик тушкований у вині
інгредієнти:
  • М´ясо 1.5 кг
  • Часник 2 зуб.
  • Морква 3 шт.
  • Олія 0.5 скл.
  • Цибуля 5 шт.
  • Вино біле
  • Томатна паста 3 ст.л.
  • Квасоля консервована
  • Базилік
  • Селера (зелень)
  • Петрушка

М'ясо кролика обробити, розрізати на шматки. У вогнетривку ємність налити олію, покласти у неї м'ясо. Подрібнити часник, цибулю, моркву і зелень, додати до м'яса. Підлити трохи води й вина. Тушкувати на середньому вогні 50-60 хвилин, потім додати томатну пасту або кетчуп, тушкувати ще півгодини.

Готове м'ясо викласти на тарілки, прикрасити листям базиліка, квасолею і горошком.

Рецепты Приготовления - тайская кухня рецепты салатов. Поможем выйти замуж в Германию.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter