Кролик тушкований у вині
656
інгредієнти:
- М´ясо 1.5 кг
- Часник 2 зуб.
- Морква 3 шт.
- Олія 0.5 скл.
- Цибуля 5 шт.
- Вино біле
- Томатна паста 3 ст.л.
- Квасоля консервована
- Базилік
- Селера (зелень)
- Петрушка
М'ясо кролика обробити, розрізати на шматки. У вогнетривку ємність налити олію, покласти у неї м'ясо. Подрібнити часник, цибулю, моркву і зелень, додати до м'яса. Підлити трохи води й вина. Тушкувати на середньому вогні 50-60 хвилин, потім додати томатну пасту або кетчуп, тушкувати ще півгодини.
Готове м'ясо викласти на тарілки, прикрасити листям базиліка, квасолею і горошком.
Рецепты Приготовления - тайская кухня рецепты салатов. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі