Кролик тушкований у сметанно-томатному соусі
- Кролик 1 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Сметана (вершки) 150 г
- Томатна паста (помідор) 1 ст.л.
- Приправа (сіль, перець, куркума)
- Зелень
Тушку кролика порізати на порційні шматочки.
Потім на великому вогні обсмажити порізане м'ясо і перекласти в окрему каструлю.
Цибулю нарізати півкільцями, моркву соломкою. Нарізані овочі шарами викласти на м'ясо у каструлю. Приправити отриману суміш перцем, сіллю, куркумою.
В окремій ємності змішати окріп+сметана+томатна паста і залити м'ясо з овочами, закрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні до готовності (2,5 години).
У кінці можна додати нарізану дрібно зелень.
Конфеты оптом со склада: конфеты карамель. Конфеты глазированные ассортимент.
Печеня по домашньому технологчна картапеченя по домашньому
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты выпечки: торты без выпечки рецепты.
Диетические блюда из говядины рецепты с фотоДиетические продукты питания
Осетинские пироги Три Пирога: песочный пирог с яблоками. Мультиварки для выпечки.
Салат морепродуктов рецептКулинарные рецепты
Все про изготовление сыра на дому: маскарпоне в домашних условиях. Купить наши продукты онлайн.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter